CONTACT
Follow
 

This project is the farm house of Mr. Raghu Raju which has a grand entrance with a double height atrium. The design is oriented in creating garden environments with facilities for the residents and to cater for their needs and preferences. The layers of visible and usable landscape spaces are integrated with the building. Driveway networking, water collection, drain-off techniques and service access are all designed in such a way that it helps the building function with its context within its compound. This farm house has got a beautiful view of the city from its open area at the second floor which is aesthetically treated with the landscape elements to add even more beauty to the place. One could sit under the pergola and enjoy the view of the city for hours.

Client – Mr. Raghu Raju
Year of completion –



 
Mr R.Raju House